Fasola Mungo 20g -  na kiełki Vilmorin

Fasola Mungo 20g - na kiełki Vilmorin

14 szt

Fasola Mungo nasiona na kiełki

Zawiera dużo białka, wszystkie ważne witaminy i sole mineralne.

Przeznaczenie: Na surowo: do kanapek, twarogów, sałatek.

Warunki:

1. Zamoczyć nasiona na 6-8 godzin w zimnej wodzie, następnie równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Dodać wody do dolnego poziomu siatki i utrzymywać ten poziom wody.

2. Po 3 do 5 dniach, nasiona wykiełkują. Kiełki zbierać kiedy osiągną 3-5 cm długości. Kiełkujące nasiona należy płukać dwa razy dziennie. W trakcie kiełkowania warto próbować smaku kiełków, aby spożyć je w momencie kiedy osiągną odpowiadający Państwu smak.

3. Gotowe kiełki można przechowywać w chłodzie przez 3-4 dni.

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

4,25 zł
Brutto

4.25 netto

Wyświetl historię cen produktu

VILMORIN
P550
14 Przedmioty
Nowość

Nowa rejestracja konta

Posiadasz już konto?
Zaloguj się lub zresetuj hasło