Fasola Mungo 20g -  na kiełki Vilmorin

Fasola Mungo 20g - na kiełki Vilmorin

8 szt

Fasola Mungo nasiona na kiełki

Zawiera dużo białka, wszystkie ważne witaminy i sole mineralne.

Przeznaczenie: Na surowo: do kanapek, twarogów, sałatek.

Warunki:

1. Zamoczyć nasiona na 6-8 godzin w zimnej wodzie, następnie równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Dodać wody do dolnego poziomu siatki i utrzymywać ten poziom wody.

2. Po 3 do 5 dniach, nasiona wykiełkują. Kiełki zbierać kiedy osiągną 3-5 cm długości. Kiełkujące nasiona należy płukać dwa razy dziennie. W trakcie kiełkowania warto próbować smaku kiełków, aby spożyć je w momencie kiedy osiągną odpowiadający Państwu smak.

3. Gotowe kiełki można przechowywać w chłodzie przez 3-4 dni.

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

4,75 zł
Brutto

4.52 netto

Wyświetl historię cen produktu

VILMORIN
P550
8 Przedmioty
Nowość

Nowa rejestracja konta

Posiadasz już konto?
Zaloguj się lub zresetuj hasło